Kuvaus
Tee helposti kaunis helminauha juhlakakun tai leivosten koristeeksi. Muotista valmistuu kaksi n. 26,5 cm helminauhaa kerrallaan. Toisen helminauhan helmien halkaisija on 9 mm ja toisen 12 mm. Paina marsipaania tai sokerimassaa tiiviisti muottiin. Jätä pinta muotin tasalle. Poista ylimenevä osa veitsellä tai marsipaanityökalulla. Irrota koriste taittamalla varovasti muotin reunoja, ja kumoa koriste irti. Tarvittaessa laita muotti hetkeksi pakastimeen ennen irrottamista. Hyvin pieniä yksityiskohtia sisältävässä muotissa on parasta käyttää massaa, jossa on 50% marsipaania ja 50% sokerimassaa. Ennen muottiin painamista, lisää massan pintaan hitunen tomusokeria, joka helpottaa kuvion irroittamista. Värikkään koristeen saat käyttämällä erivärisiä massoja, tai värjäämällä valkoisen massan pastavärillä ihon väriseksi. Valmista muottia voit myös värjätä pastaväreillä, tomuvärillä tai kimallepulverilla. Voit tehdä muotilla myös suklaakoristeita: pursota sulatettu suklaa muottiin, ja aseta pakastimeen kovettumaan 5-10 minuutiksi. Temperoi suklaa, jollet käytä koristeita samana päivänä. • Käsinpesu. • Lämmönkesto: -40 C – +220 C.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.