Kuvaus
Ilman mausteita liha, ja useat kasviksetkin, ovat mitättömän makuisia, mutta marinoimalla tai suolaamalla ruokaan saadaan reilusti hyvää makua. Marinointi ja suolaus ovat perinteisesti aikaa vievää puuhaa, kun lihan pitää antaa maustua rauhassa yön yli tai jopa useita päiviä. Marinoimalla ruoka-aineita vakuumissa maustumisaika voidaan lyhentää useasta tunnista noin 10 minuuttiin! Instant Flavour -marinointi- ja suolauspussi painautuu tiiviisti käsiteltävää lihaa vasten, joten marinadia tai suolaliuosta tarvitaan vain noin neljännes tavanomaisesta määrästä. Vakuumimarinoinnin teho perustuu yksinkertaiseen oivallukseen: tyhjiössä lihassyyt aukeavat ja lihasta poistuva ilma korvautuu marinadilla. Kun ilmanpaine päästetään takaisin pussiin, lihassyyt sulkeutuvat ja marinadi jää lihan sisään. Tyhjiö saadaan aikaan pussin kyljessä olevan venttiilin ja tyhjiöpumpun avulla. Maustamisen lisäksi tyhjiöpussit soveltuvat erinomaisesti myös ruoan säilytykseen. Setti sisältää tyhjiöpumpun, kaksiosaisen venttiilimekanismin, ja kaksi marinointipussia (35 x 35 cm).
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.